"Інноваційні трансформації у початковій освіті. Змішане навчання: виклики, реалії, ідеї та практики"

 



Шановні колеги! Запрошуємо долучитися до І відкритого онлайн-форуму педагогічних ідей та знахідок «Інноваційні трансформації у початковій освіті. Змішане навчання: виклики, реалії, ідеї та практики», який відбудеться 4-6 травня 2021 року (програма підвищення кваліфікації – за покликанням, положення додається).Активності під час проведення Форуму організуються у 6-ти паралелях:
4 травня
• заступники з навчально-виховної роботи;
• керівники шкільних методичних об’єднань учителів початкових класів та вихователів груп подовженого дня;
5 травня
• учителі початкових класів та вихователі груп подовженого дня 1 класів; • учителі початкових класів та вихователі груп подовженого дня 2 класів;
6 травня
• учителі початкових класів та вихователі груп подовженого дня 3 класів; • учителі початкових класів та вихователі груп подовженого дня 4 класів. Реєстрація учасників за покликанням Для спільного формування Програми форуму спікерам та експертам необхідно до 27.04.2021 року надіслати покликання на тези та матеріали виступів на e-mail Оксани Косован kosovanconsultatison2020@gmail.com. Запрошення та сформована Програма форуму будуть надіслані на електронні скриньки зареєстрованих учасників до початку роботи форуму. За результатами участі у форумі всі учасники отримають сертифікати та покликання на збірку матеріалів.

Положення про Форум завантажити.

























































Коментарі

Прихильники

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ЧЕРНІВЦІ

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *