Реєструйся на Всеукраїнську педраду


Шановні колеги!   

14 січня 2021 року видавництво Ранок, як інформаційний партнер Всеукраїнських онлайн-педрад, запрошує Вас на онлайн-педраду «Сучасний учитель – дослідник, учений, письменник, артист, психолог, стратег...».

Громадська спілка «Центр сучасної педагогіки Освітній Маркер» започаткувала проведення Всеукраїнських онлайн педрад за підтримки Інститут модернізації змісту освіти МОН.

 Ця ініціатива була схвалена та підтримана українськими освітянами, про що свідчить показник переглядів серпневої Всеукраїнської педради 2020 року переглянули – 200 000 осіб. Ми щиро віримо в те, що наш внесок підіймає українську освіту на якісно новий рівень!

Тому ми запрошуємо Вас на Всеукраїнську онлайн-педраду, яка відбудеться 14 січня 2021 року. Щоб максимально задовольнити потреби українських освітян, ми заздалегідь провели дослідження, в якому опитали педагогів з різних регіонів України. Це допомогло нам сформувати тему для педради: «Сучасний учитель – дослідник, учений, письменник, артист, психолог, стратег».

 Головною метою заходу є підтримка вчителів, допомога їм в адаптації до сучасних викликів та непростих умов пандемії, налаштувати на позитив та наснажити вірити у себе та справу, якій присвятили своє життя.

Програма заходу

Реєстрація за посиланням.

Участь у Всеукраїнській онлайн-педраді безкоштовна.
Сертифікат – за бажанням, безкоштовно після проходження тестування.

Коментарі

Прихильники

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ЧЕРНІВЦІ

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *