Консультація



18 грудня 2020 року в онлайн-режимі (середовище ZOOM)  відбулася групова консультація: «Ведення шкільної документації. Оцінювання результатів навчальних досягнень учнів/учениць початкової школи. Заповнення Класного журналу НУШ» для педагогічних працівників ЗЗСО міста, що викладають навчальні предмети у початковій школі.

                                       

Тема консультації обрана колегами.

Якими є основні підходи та орієнтовні вимоги до оцінювання результатів навчання учнів 3-4 класів Нової української школи?

Що потрібно врахувати під час фіксації рівнів  сформованості кожного загального навчального результату у класному журналі та свідоцтві досягнень учнів/учениць? – найпоширеніші запитання, які виникли  у колег.

                                            

Зосереджено увагу на тому, що:

свідоцтво досягнень, наведене у Методичних рекомендаціях, є примірною формою та може бути змінено за рішенням педагогічної ради закладу із урахуванням специфіки організації освітнього процесу та вивчення навчальних предметів

відповідно до статті 17 Закону України “Про повну загальну середню освіту” заклад освіти може застосовувати власну шкалу оцінювання, яка переводиться в національ







Коментарі

Прихильники

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ЧЕРНІВЦІ

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *